Després de passar per les aules de la Facultat de Geografia i Història de Barcelona, Classe contra Classe juntament amb els companys/es de l’agrupació Revolucionaria No Passaran, presenten novament al CSO La Gordissima, la mini serie «Marx ha vuelto». Una producció realitzada per TVPTS i Contraimagen, companys del PTS a Argentina.

A traves dels cinc capitols de Marx ha vuelto, la intenció es rescatar la vigència que segueixen tenint avui les paraules que Marx i Engels van plasmar al Manifest Comunista.

Des de l’experiència del Martín, un jove treballador al que la seva empresa està amenaçant amb retallades salarials i acomiadaments, ens enfrontem a la realitat d’un mon assotat per la crisi capitalista. Al mateix temps, veiem com es desenvolupen uns conceptes importants per poder analitzar i discutir l’actualitat que tots i totes patim en el nostre dia a dia.

Pensar la crisi i proposar solucions, es avui una necessitat que no podem deixar passar.

Publicado por Clase contra Clase

Clase contra Clase | @ClaseVsClase :: Sección española de la Fracción Trotskista - Cuarta Internacional (FT-CI)

Dejar un comentario